Golul lui Man i-a adus Cupa lui Becali: “Un trofeu care ne dă încredere”

by Sorin Haut

FCSB a cucerit Cupa României la fotbal, după ce a învins-o în finală pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti. Unicul gol al partidei a fost reuşit de arădeanul Dennis Man (65), care a trimis mingea în poartă, după o minge bâlbâită de apărarea covăsneană la centrarea lui Florinel Coman. Un alt arădean, Adrian Petre, a fost introdus la pauză. Man a fost integralist  și avea să fie desemnat omul finalei. FCSB şi-a trecut în palmares al 23-lea său trofeu al Cupei României, la meciul de debut al antrenorului Anton Petrea pe banca tehnică. Victoria obţinută de FCSB este sinonimă cu calificarea în preliminariile Europa League atât a echipei bucureştene, cât şi a formaţiei FC Botoşani. „Am întâlnit un adversar care pasează şi joacă bine. Ne aşteptam la acest lucru, ştiam că nu va fi uşor. Într-o finală forţele sunt egale şi în orice moment echipa adversă îţi poate pune probleme. În prima repriză cred că am intrat un pic timoraţi, pentru mulţi dintre noi a fost prima finală şi cred că asta şi-a spus cuvântul.

La pauză ştiam că nu mai avem nimic de pierdut, am încercat să ne impunem jocul şi apoi a venit şi golul. Acum avem un nou staff, s-au schimbat nişte lucruri, sperăm să ne dea încredere acest trofeu şi de anul viitor să facem mult mai mult decât anul acesta. Sperăm ca sezonul viitor să fim mai mobilizaţi, să jucăm pentru suporteri, pentru că simt că i-am cam dezamăgit„, a declarat Man la postul Digisport.

Întrebat unde ar vrea să se transfere, Man a catalogat drept poveşti ultimele informaţii privind o posibilă plecare a sa în străinătate: „Eu sunt plecat peste tot şi nicăieri. Nu ştiu, se scrie, eu încerc să ignor aceste poveşti, când va veni timpul să fac pasul mai departe atunci o voi face”.

Facebook Comments