Golgheterul Postolachi a ținut UTA în Superliga: „Sunt mulțumit cu mine, mă simt bine aici”

by Sorin Haut

Marcator a două goluri în partida de aseară, contând pentru returul barajului de menținere/promovare în SuperLiga, Virgiliu Postolachi a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la UTA în acest sezon. Evoluțiile atacantului moldovean le-au atras atenția mai multor echipe, printre care și CFR Cluj, însă fotbalistul a spus că nu știe nimic despre vreun interes.

„Șterge puțin anul ăsta greu, din punct de vedere mental și fizic. Au fost multe schimbări de antrenori, dar noi, ca echipă, am rămas împreună, s-a văzut asta. Trebuia să avem încredere în calitatea noastră, dar am respectat și adversarul.

În tur, le-am dat puțină șansă și au devenit periculoși. Acum am știut să marcăm multe goluri și a contat asta. Dacă analizez, sunt ok cu mine. Aș fi vrut să dau mai multe goluri, e în sângele atacantului asta. Sunt bucuros și mulțumit că am rămas în Liga 1.

(n.r. despre oferte) Nu știu, eu nu știu nimic. Agentul mi-a zis că nu vorbește cu mine despre asta până nu termin tot sezonul. Acum mai am meciurile de la națională și apoi după aceea vorbesc. Nu știu unde voi juca, dar eu mă simt bine aici, suporterii mă iubesc. Mai am contract un an!”, a spus Postolachi la flash-interviuri.

Virgiliu Postolachi termină sezonul cu 14 goluri, dintre care 10 în SuperLigă, două în barajul cu Buzăul și alte două în Cupa României. În total, atacantul basarabean trecut și pe la PSG a bifat nu mai puțin de 45 de prezențe stagionale în tricoul „roș-alb”.

Facebook Comments