Golgheterul Lipovei s-a transferat la Craiova lui Adrian Mititelu

by Sorin Haut

După fostul portar al UTA-ei, Roberto Bodea, ajuns în Bănie liber de contract, Kevin Trabalka a ales să îmbrace şi el tricoul lui U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu din Liga a III-a, candidată la promovare din seria a IV-a, a arădenelor. Golgheterul formaţiei pregătite de Flavius Sabău a semnat pe un an cu oltenii, cu opţiune de prelungire pe încă unul, iar Șoimii Lipova s-a ales cu o sumă de transfer deloc de neglijat pentru acest nivel.

Atacantul de 23 de ani își dublează, practic, câștigurile la Craiova, mutarea oficializându-se cu doar opt zile înainte de meciul Lipova – U Craiova 1948, din cadrul rundei inaugurale a eșalonului terț, la insistențele lui Eugen Trică. Fostul internațional l-a mai antrenat pe Trabalka la UTA, în urmă cu şase ani, pe când gruparea arădeană era condusă de Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian.

În stagiunea precedentă din C4, Trabalka a fost golgheterul seriei, cu 26 de reușite, fiind ofertat în această vară şi de FC Argeș, CSM Reșița și Dunărea Călărași, echipe de nivelul ligii secunde.

Facebook Comments