Goleadă la primul meci stagional al Felnacului!

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Victoria Felnac s-a deplasat sâmbătă, în prima etapă a sezonului din Liga 4 Arad, pe terenul nou promovatei CS Beliu. Meciul a fost deosebit de spectaculos şi disputat, cu răsturnări de scor, şase goluri şi un penalty, iar la final a rezultat un 3-3! Gazdele au început mai bine şi au condus cu 1-0 la pauză, după reuşita lui Ruja, din minutul 18, dar “VI-FE” a întors rapid rezultatul în mitanul secund, cu trei goluri în interval de doar şase minute, marcate de Bubuş 2 (55,61) şi Vali Fritea (59). Beliu nu a renunţat însă la luptă şi până la ultimul fluier a reuşit o egalare nesperată, prin golurile înscrise de Onoc (70) şi Maşniţa pen. (81). Soltesz – Crişan, Şiclovan ( 78 Sîrbu), Edu, V.Fritea, Ţigan, R.Fritea, Măgulean (65 Gabor), Bogdan, Maxim, Bubuş a fost distribuţia lui “VI-FE”, în primul meci stagional. Antrenorul Lucian Ciba trage concluziile, după un joc pe care felnăcanii l-au avut, în repriza secundă, în mână:

Ciba: “Păcat, ne-am relaxat la 3-1”

“Am întâlnit o nou promovată, ce joacă tare acasă, cu mingi direct pe poartă, fără să stea prea mult pe gânduri. În prima repriză am fost pe vâfuri, ne-am crezut fotbalişti. Apoi am reuşit să întoarcem rezultatul, dar de la 3-1 sunt supărat pentru modul cum am primit goluri, pe relaxare defensivă şi câteva greşeli ce ne-au costat două puncte. Păcat, pentru că am avut jocul în mână şi puteam începe campionatul cu o victorie. Până la urmă ne-am ales cu doar un punct, pun acest rezultat pe seama debutului de campionat, iar unii băieţi nu au încă ritm. Ar fi cazul să ne trezim după această primă etapă.” Ciba are încredere că echipa va face un sezon mai bun decât precedentul, iar premise sunt, Felnacul formând acum o grupare cu destui jucători valoroşi şi experimentaţi, capabili să urce Victoria în prima parte a clasamentului:

Program dificil pentru “VI-FE”

“Urmează meciuri grele acasă, cu Socodorul şi Păulişul, apoi deplasare la Zăbrani şi din nou pe teren propriu, cu Curticiul. Ne propunem victoria la fiecare meci, obiectivul în acest campionat rămâne Top 6, cam acolo cred că ne e locul.” În ceea ce priveşte noul sistem competiţional al Ligii a IV-a, antrenorul Felnacului are o obiecţie destul de pertinentă: “E ok pentru grupele 1-4 şi 9-12, care vor şti pentru ce joacă, în vreme ce echipele clasate pe locurile 5-8 vor disputa mai mult meciuri de verificare, fără o miză deosebită. Dar am înţeles că dacă se juca 1-6 şi 7-12, erau prea multe etape. Până la urmă trebuie să ne conformăm şi să încercăm o clasare cât mai bună.”

Rezultatele primei etape

În prima etapă a Ligii 4 Arad, programată sâmbătă, s-au înregistrat rezultatele: CS Ineu – Frontiera Curtici 0-2, Podgoria Pâncota – Păulișana Păuliş 2-2, ACS Socodor – UTA II 4-2, Unirea Sântana – Șoimii Șimand 1-0, CS Glogovăț 2013 – Victoria Zăbrani 0-2 şi CS Beliu – Victoria Felnac 3-3.

Facebook Comments