Gogu de la Brad s-a săturat de Falcă și a semnat inițiativa „Fără penali în funcții publice“

by Cosmin Mihuta

Ca majoritatea arădenilor, Gogu de la Brad e și el sătul până peste cap de nenorocirile primarului Gheorghe Falcă, în cei 14 ani de când pedelistul cu sânge portocaliu transformat în penelist chinuie un oraș întreg cu lipsa lui de viziune. Gogu de la Brad s-a săturat de jaful din bani publici, de băncile de 8000 de euro de pe Mețianu, afacere care a sfârșit într-un dosar prăfuit dosit prin sertarele procurorilor arădeni, de contractele Pro Arhitectura cu diferite supermarketuri care răsar în locul stadioanelor, de proiectele cu dedicație inițiate de primarul Falcă pentru aceeași Pro Arhitectura, în urma cărora șeful PNL Arad s-a ales cu dosar penal la Parchetul General. Gogu de la Brad și alte zeci de mii de cetățeni s-au săturat de proasta administrare a societăților subordonate Primăriei Arad, care au fost puse pe butuci, în special CET, care face obiectul unui alt dosar penal, de data aceasta la DNA. Ca mulți alți arădeni, Gogu de la Brad s-a săturat de pornirile administrației locale, care vrea (și reușește uneori) să distrugă tot ce ține de istoria Aradului (stadioane, echipa UTA, Piața Catedralei, Piața Avram Iancu, Parcul Eminescu, Piața Mică), de distrugerea ștrandului, de abuzurile comise de primarul Falcă pe ștrandul Neptun, unde i-a blocat parcarea unui om de afaceri, plantând pomi în ușa firmei, ceea ce i-a adus un alt dosar penal.

Gogu de la Brad e un înfocat susținător al președintelui Klaus Iohannis, cel care spunea că politicienii care au dosare penale sunt „PENALI“, iar drept urmare ar trebui să facă un pas în spate, până la soluționarea cazului în justiție. Ascultând îndemnurile președintelui, Gogu de la Brad s-a gândit că e timpul ca Falcă și alții ca el să facă un pas în spate. Așa că Gogu de la Brad a semnat astăzi pentru susținerea proiectului „Fără penali în funcții publice“, inițiat de USR, proiect pe care primarul cu probleme penale Gheorghe Falcă a încercat prin toate mijloacele să-l blocheze, trimițând în acest sens servila Poliție locală să demoleze cortul din fața magazinului Ziridava.

Felicitări, Gogu de la Brad pentru această inițiativă și bine ai venit alături de arădeni, în campania „Fără Falcă în funcții publice“.

Facebook Comments