Gino Iorgulescu îi ia apărarea fiului său: „Nu era nici beat, nici drogat!”

by Andreea Radu

Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, ieșind pozitiv la cocaină. Accidentul produs în 2019 s-a soldat cu decesul unui tânăr de 24 de ani. Gino Iorgulescu, tatăl lui Mario susține că procurorul de caz „ar fi instrumentat” cazul pentru a fi împotriva fiului său, conform b1tv.ro.
El susține că fiul său nu a fost nici drogat, nici beat, în momentul în care s-a întâmplat nenorocirea și dă vina pe o boală de care nu știa. „Motivul preluării intempestive nu se cunoaște. Sau, mai bine spus, nu se vrea cunoscut. Noi ne-am dat seama pe parcurs de ce s-a întâmplat asta. Pentru că procurorul de caz, în concurs cu familia concubinei victimei și cu sprijinul vădit al unei părți a presei, să construiască un caz de omor în jurul accidentului rutier.
S-au omis multe elemente în aceasta ‘construcție’ și poate ne explică procurorul Anghel Alexandru, deși este retoric pentru ca s-a văzut cum a distras atenția publicului de la familia de interlopi si traficanți de droguri.
Toate aceste circumstanțe trebuie să fie cunoscute înainte de a condamna public o persoană, indiferent de numele ei. Astfel, am să repet răspicat cele spuse mai sus: fiul meu nu a fost drogat și nici beat! A apucat să bea foarte puțin după ce a mâncat și, neputându-și controla impulsul, a plecat la acea oră, deci nu a apucat să se îmbete.
Mai târziu s-a aflat si cauza răspunzătoare de acest comportament impulsiv, și anume: leziunea pe creier de care nu știam, crezând ca manifestările și comportamentul lui sunt doar parte a unei perioade a adolescenței care va trece”, a spus Gino Iorgulescu.
Mai mult, zilele trecute preșdintele LPF și Gino Iorgulescu au emis un comunicat prin care a declarat că un apropiat al tânărului ucis de Mario a venit la spital imediat după accident și i-a cerut trei milioane de euro.

Facebook Comments