Gina Pistol ar vrea să fie concurent în Asia Express

by Cristian Dobre

Gina Pistol a fost plecată din țară aproape două luni, timp în care a filmat pentru Asia Express, ca prezentatoare a emisiunii, iar acum, vedeta recunoaște pentru prima oară că i-ar plăcea să fie concurent într-un astfel de show.

Vedeta a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat alături de colegii ei. „Când am primit propunerea să prezint Asia Express, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fiu concurent. Însă după ce am văzut provocările prin care aceștia trec zi de zi. Oricum, cred că m-aș fi descurcat și în postura de concurent, pentru că sunt o persoană care se descurcă în situații limită. Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc o fărâmă de energie în mine care mă face să pot mai mult!

Mi-ar fi plăcut să fac echipă cu o persoană la fel de competitivă ca mine, o persoană care se poate adapta rapid și care nu renunță în ciuda momentelor dificile. Însă cred că mi-ar fi fost greu cu cazarea, recunosc. În postura de prezentator al show-ului am certitudinea unui acoperiș deasupra capului la finalul zilei, însă concurenții nu o au. Și după o zi lungă și grea, plină de provocări, se trezesc uneori că misiunea care pare imposibilă este fix cea a cazării”, a declarat Gina Pistol într-un interviu apărut în ediția de aprilie a revistei VIVA!

Situația s-a complicat în Taiwan

„O problemă pentru noi, cei din echipă, a fost mâncarea. Concurenții încercau să se descurce cu ce primeau de la gazdele la care înnoptau, însă noi primeam mâncare de la catering zilnic. Și nu cred că vă puteți imagina, dar timp de o lună de zile am primit maxim 3-4 feluri de mâncare și cel mai des, în Filipine, pui prăjit cu orez. Fiind mereu pe drum, cu programul stabilit, nu aveam nici timp să ne cumpărăm ceva şi, mai ales, nici nu aveam de unde. Pentru că toate jocurile desfășurate, toate probele erau, în general, departe de marile orașe.

Apoi, în Taiwan, ne-am confruntat cu o altă problemă, pentru că localnicii nu știau să vorbească deloc engleză, iar toate meniurile la restaurante erau scrise în chineză! Și când spun deloc gândiți-vă că nu fac diferența între Yes și No!”, ne-a declarat Gina.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments