Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă

by Andreea Radu

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, marți, 9 martie. Prezentatoarea tv a devenit mamă pentru prima dată, la 40 de ani. Gina Pistol a născut! Smiley a fost cel care a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. Artistul a scris un mesaj emoționant pe Instagram, după ce a devenit tătic.

Gina Pistol a născut
„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)

Ce probleme a avut înainte de naștere
Gina Pistol și Smiley anunțau în urmă cu doar câteva luni că pe lume va veni o fetiță, printr-un videoclip postat pe canalul de Youtube al cântărețului. Pe atunci, cei doi răspundeau la cele mai importante întrebări ce au fost pe buzele fanilor timp de mulți ani. Încă de când a făcut anunțul emoționant, aceasta și-a ținut fanii de pe social media la curent cu toate schimbările din viața sa.
„În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma.”, le-a spus Gina Pistol admiratorilor.

Facebook Comments