Gimnastele de la ritmică încheie anul competițional cu ansambluri, specialitatea de la CSM Arad!

by Sorin Haut

 Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe va găzdui, la sfârşitul acestei săptămâni, Campionatul Național de Ansambluri şi Festivalul Naţional de Gimnastică Ritmică, la care vor participa 200 de gimnaste şi 30 de echipe din ţară, au anunţat organizatorii. „200 de gimnaste individuale şi 30 ansambluri îşi vor da întâlnire în perioada 25-26 noiembrie 2023 la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe pentru Campionatul Naţional de Ansambluri şi Festivalul Naţional de Gimnastică Ritmică, eveniment organizat de ACS Carla Ritmic Gim Braşov, alături de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică. Vă invităm să luaţi parte la un spectacol de talent, emoţie şi graţie, ce va îmbina excelenţa cu pasiunea pentru gimnastica ritmică şi va aduce în prim plan spiritul de competiţie, prietenia şi frumuseţea momentelor petrecute împreună”, au menționat organizatorii într-o postare pe Facebook.

Naționale de Ansambluri și Festivalul Național, în weekend la Sfântu Gheorghe

Potrivit programului, vineri, 24 noiembrie, vor avea loc antrenamente de acomodare şi şedinţa tehnică, iar sâmbătă dimineaţă, la ora 10, va începe Campionatul Naţional de Ansambluri, care se va încheia cu festivitatea de premiere. Sâmbătă după-amiază şi duminică vor avea loc probele individuale în cadrul Festivalului Naţional de Gimnastică Ritmică. Printre sportivele participante se vor număra bineînțeles și gimnastele de la CSM Arad, pregătite de Daniela Chiriac și Tatiana Novikova, cele două antrenoare pregătind și ansamblul național de senioare, din care fac parte și patru arădence.

CSM Arad are sportive de top în loturile naționale de ansambluri, două din ele sunt medaliate cu bronz mondial!

De asemenea, nu trebuie uitat că tot în acest an, surorile gemene Andra și Carina Crainic, legitimate și ele la CSM Arad, au obținut bronzul mondial cu naționala de junioare, rezultat istoric pentru gimnastica ritmică românească. Așadar, se poate spune că în Secuime se va concura la specialitatea CSM Arad, club cu șase gimnaste în 2023 în ansamblurile naționale. Federația condusă de Irina Deleanu va încheie anul în mod festiv, duminică, 10 decembrie, ora 17, când la Sala Luceafărul din București vor fi premiate cele mai bune gimnaste din 2023.

Facebook Comments