„Ghioroc Summer Fest” ajunge în acest an la a X-a ediție

by Andreea Radu

Aproximativ 130.000 de turiști au ajuns, anul trecut, la Ghioroc și tendința este de creștere cu 15% în fiecare an! Investițiile făcute în ultimii ani și Festivalul Ghioroc Summer Fest, care se bucură de o apreciere foarte mare mai ales din partea tinerilor, fiind votat în ultimii trei ani ca cel mai popular festival din județul Arad, au fost decisive pentru creşterea înregistrată.

„Ghioroc Summer Fest a fost votat în ultimii trei ani ca fiind cel mai bun festival din județul Arad. Împreună cu Liga Studenților din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” dorim  ca acest eveniment să fie cât mai atractiv pentru toţi cei care ne vizitează. Sper să reușim acest lucru, deoarece în ultimii patru ani am crescut evenimentul cu 15-20%, dacă ne referim doar la numărul participanților.  Am pregătit  în aceste zile programul pentru cea de-a zecea ediție Ghioroc Summer Fest, care va fi adus la cunoştinţa publicului. Având în vedere că vorbim despre o ediție aniversară, dorim să fie mai specială”, a declarat primarul Corneliu Popi-Morodan.

„Susținem acțiunile culturale și sportive care vor avea loc aici. Felicit şi Universitatea „Aurel Vlaicu”, care prin acțiunile pe care le face reuşeşte să aducă studenții şi să crească interesul pentru Ghioroc”, a declarat preşedintele CJA, Iustin Cionca.

Anul acesta, Festivalul Ghioroc Summer Fest ajunge la cea de-a 10-a ediţie. Pregătim, în continuare, surprize pentru participanţi şi anunţăm în prima fază data de deschidere a festivalului: 20 iunie. Pe o perioadă de 12 weekend-uri, Liga Studenţilor din Universitatea „Aurel Vlaicu” va fi prezentă şi va organiza binecunoscutele activităţi printre care enumerăm cele mai lungi nopţi din cadrul Ghioroc Summer Fest: Noaptea Dj-ilor – 11 iulie şi Vibes by the Lake – 8 august. Ca în fiecare an, pe scena vor mixa DJ de talie naţională şi internaţională alături de DJ locali. Suntem convinşi că anul acesta, de aniversare a primilor 10 ani de Ghioroc Summer Fest,  vom depăşi şi cifra de 100.000 de vizitatori pe perioada celor 12 weekend-uri. Mai multe detalii vor fi postate pe pagina de Facebook a festivalului, www.facebook.com/GhiorocSummerFestOfficial”, a declarat Paul Boeriu – Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad.

Facebook Comments