Gheorghe Visu a făcut un anunț care i-a întristat fanii

by Dana B.
Please follow and like us:

Actorul Gheorghe Visu se retrage din lumea artistică.  Celebrul „State de România”  a postat un mesaj pe contul de socializare, unde le-a mărturisit fanilor că în curând va deveni bunic. Astfel că acesta nu va mai urca pe scenă.

Anunțul a fost făcut de Gheorghe Visu înaintea spectacolului „Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike”, din 8 martie, de la Teatrul Odeon. „State de Romania” se retrage. Fiica lui îl va face bunic.

“Vania… “, poate că ultimul spectacol”, a postat Gheorghe Visu, care are 66 de ani. „De ce ultimul?”, a intrebat un admirator. „Andreea face un bebe”, a explicat actorul, care a vorbit despre fiica sa ce va naste. „Nu se poate! Eu nu am apucat sa va vad”.

Fanii nu au fost prea fericiți. „Maestre, înca pe atâția ani sa mai jucați teatru și filme pa câți ani ati jucat pina acum, faceti parte din generatia celor mai buni actori pe care i-a avut Romania, multi ani inainte si sanatate…”, Nu se poate! Eu nu am apucat sa va vad…”, i-au transmis fanii lui Gheorghe Visu, care a împlinit  66 de ani pe 2 iulie, dar cadoul și l-a făcut în avans: și-a luat liber de la teatru ca să se plimbe prin America!

 

Sursa: libertstea.ro

Facebook Comments