Gheorghe Falcă îşi face 10 „concedii” pe an din banii arădenilor

by Paul Anghel

Primarul Gheorghe Falcă a cheltuit în 2016 şi 2017 o sumă impresionantă pentru deplasările interne şi externe. Conform propriilor declaraţii, în ultimii doi ani Gheorghe Falcă s-a plimbat pe banii arădenilor cheltuind peste un miliard de lei vechi.

În cadrul unei conferinţe de presă, în care primarul a încercat să explice că acuzele care îi sunt aduse sunt nefondate, acesta  a făcut publice sumele cheltuite cu deplasările în ţară şi străinătate. Astfel, în cursul anului 2016, Gheorghe Falcă a cheltuit, de la bugetul local, suma de 56.000 de lei. În anul 2017, Gheorghe Falcă s-a plimbat mai mult, cheltuind 45.000 de lei şi 450 de euro. În cursul anului trecut, primarul s-a plimbat şi prin Ungaria, Slovenia şi Croaţia, în interes de serviciu, bineînţeles.

Ei bine, dacă adunăm aceste sume ajungem la peste 100.000 de lei. Cu această sumă, zece familii îşi fac, timp de doi ani, concediile prin ţări străine. Singur, Falcă reuşeşete această performanţă. Din păcate rezultatele deplasărilor prin ţară sau prin alte state sunt prea puţin vizibile pentru arădeni.

Facebook Comments