Gestul romantic făcut de Liviu Vârciu

by Cristian Dobre

De când au devenit părinți pentru a doua oară, Liviu Vârciu și Anda Călin par să se iubească din ce în ce mai mult, iar asta nu o spunem noi, ci o demonstrează cei doi prin gesturile pe care le fac unul pentru celălalt. Iar dacă mulți nu îl credeau pe Liviu Vârciu în stare să fie romantic, ei bine s-au înșelat amarnic.

Bucurie mare în familia lui Liviu Vârciu. Anda Călin a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Anda Călin a fost cea care l-a dat de gol pe tatăl copiilor ei și a dezvăluit ce surpriză i-a făcut acesta la ceas de seară, când nici nu se aștepta. Ei bine, Liviu Vârciu i-a făcut un cadou iubitei lui, un buchet uriaș de trandafiri roșii. Anda nu s-a putut abține și a postat pe rețelele de socializare gestul făcut de artist.
  Toată lumea îl știe pe Liviu Vârciu ca fiind un om pus mereu pe glume, dar iată că prezentatorul tv poate fi și altfel, iar asta știe doar Anda Călin și se pare că este extrem de fericită alături de partenerul ei de viață, mai ales după astfel de gesturi. De când i-a dăruit doi copii, Liviu pare mai îndrăgostit ca niciodată de bruneta din viața lui, iar asta îl transformă într-un romantic incurabil.
Sursa: wowbiz.ro
Facebook Comments