Gestul făcut de Pepe după despărțirea de Raluca Pastramă

by Cristian Dobre

Pepe se resimte după despărțirea de Raluca Pastramă, însă încearcă prin orice metodă să rămână alături de cele două fiice ale sale. Artistul a decis să facă un gest special pentru ele, pentru ca lipsa lui să nu le afecteze foarte mult pe cele mici.

Pepe s-a sigurat că, deși fiicele lui și ale Ralucăi Pastramă locuiesc acum cu mama lor, cele mici nu îi vor simți lipsa prea mult. Cântărețul latino și-a luat măsuri serioase în ceea ce privește relația cu cele mici după separarea familiei, în urma deciziei irevovocabile a celei care i-a fost parteneră de viață timp de opt ani.

Gestul făcut de Pepe, după ce fiicele lui s-au mutat cu Raluca Pastramă

Într-un live de YouTube, Pepe a dezvăluit că le-a cumpărat fetițelor lui telefoane mobile, ca să poată comunica la fel de des cu el, chiar dacă fizic nu le va mai fi alături la fel de constant.

”Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori”, a spus Pepe.

Mai mult, în timpul unui interviu cu actorul Andrei Duban, Pepe a fost sunat chiar de către una dintre cele două fiice ale lui, Rosa. Artistul i-a răspuns imediat, chiar dacă se afla în timpul filmării, și abia după ce le-a trimis pe cele mici la culcare și le-a transmis pupici și toată dragostea, a revenit la treabă.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments