George Burcea în război cu Andreea Bălan

by Cristian Dobre

George Burcea și Andreea Bălan s-au atacat din nou în mediul virtual, chiar în seara de Paște. Totul a pornit după ce actorul a observat că a primit block de pe contul oficial de Instagram al Ellei, fiica sa mai mare. În urma unui mesaj dur transmis public de acesta, artista a reacționat.

George Burcea a făcut publice trei imagini pe care a scris mai multe mesaje, atacând-o în mediul online pe Andreea Bălan.  “Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?”, așa a început George Burcea “atacul”. Apoi, actorul a continuat spunând că atunci “când c#$%*& fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net. Bravooo”, potrivit Spynews.

“Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)) Paște fericit”, a mai adăugat el pe Instagram.

Andreea Bălan i-a dat replica la scurt timp

Andreea Bălan a postat un mesaj în care a explicat de ce a luat această decizie. “Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, a scris vedeta.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments