George Burcea a făcut un gest incredibil

by Cristian Dobre

Andreea Bălan a decis să își ia timp pentru ea și să meargă pentru câteva zile la mare, fără fetițele ei. Artista a suferit enorm în ultima perioadă și a simțit nevoia să se relaxeze și să uite pentru câteva clipe de tot ce i s-a întâmplat în ultimele luni. Dar, surpriză! George Burcea a făcut un gest incredibil în lipsa fostei partenere de viață.

George Burcea vrea să o recucerească pe Andreea Bălan? Gest impresionant în casa artistei. Mama ei i-a fost complice

Actorul este cel care se ocupă de fetițe cât timp mama lor este plecată, dar asta nu e tot! Fostul soț al Andreei Bălan le-a făcut micuțelor gogoși și a postat imagini pe contul de socializare.

Se pare că mama cântăreței i-a fost complice lui George de data aceasta și a reușit cu siguranță să își surprindă plăcut nepoatele. Oare încearcă actorul să ajungă astfel din nou la inima Andreei Bălan?

Andreea Bălan a fost greu încercată în ultimul an. Cântăreața a trecut prin mai multe momente de cumpănă, care au făcut-o mai puternică, dar care i-au lăsat urme adânci.

Despărțirea de George Burcea a fost picătura care a umplut paharul și cu toate că a încercat să își salveze căsnicia, inevitabilul s-a produs, iar cei doi au mers pe drumuri separate. Andreea nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că suferă și că a durut-o ruptura de tatăl fetițelor ei. Ba mai mult decât atât, cântăreața a și spus la un moment dat, într-o emisiune tv, că încă îl iubește pe actor.

După săptămâni întregi de supărări și scandaluri pe Internet, cei doi urmează să ajungă în instanță, pentru divorț. Andreea Bălan a decis că e momentul să facă o mică escapadă la mare și așa a și făcut. Vedeta s-a fotografiat pe malul mării și a postat imaginea pe contul de Instagram, acolo unde a scris și un mesaj:

„I drink sunshine in the morning” (n.r Eu beau răsărit de soare dimineața), a fost mesajul care a apărut lângă imaginea în care artista ținea o sticlă de apă în mână.

Sursa: wowbiz.ro

Facebook Comments