George Burcea a decis să renunțe la tot

by Cristian Dobre

Andreea Bălan trăiește cea mai grea perioadă din viața ei, după ce George Burcea a decis să-și părăsească familia, divorțul fiind inevitabil. Acum, artista a reacționat pe contul de socializare și a recunoscut că actorul este cel care nu își mai dorește această căsnicie.

George Burcea a plecat din casa vedetei, iar Andreea Bălan a rămas singură cu cele două fetițe. După mult timp de tăcere, Andreea Bălan a dat cărțile pe față și a mărturisit că George Burcea este cel care a părăsit-o. Artista a rămas singură cu cele două fetițe, Ella și Clara, iar actorul vine din când în când să le vadă, potrivit VIVA!

Fanii cântăreței au insistat ca Andreea Bălan să-i mai dea o șansă soțului ei și să se împace, însă răspunsul vedetei a fost unul total neașteptat. Mulți tind să creadă că cea vinovată de această este artista, însă a vrut să lămurească situația. Andreea Bălan susține că George Burcea este cel care și-a părăsit familia.

„E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?’, a scris un fan la fotografia Andreei Bălan de pe Instagram. Sătulă de comentariile pe care le primește pe rețelele de socializare în care este acuzată că din cauza ei căsnicia a ajuns la final, Andreea Bălan a decis să spună ce s-a întâmplat cu adevărat. Artista încearcă să nu spună tot ce s-a întâmplat între ei, pentru că își dorește să își protejeze fiicele.

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, este mesajul transmis de Andreea Bălan.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate