Gașca lui Falcă se laudă cu noul Spital din Lipova, deși nu are nicio contribuție la această investiție

by Florian Popa

Liderul PSD Arad, Mihai Fifor, candidat la primăria municipiului, acuză liberalii că pregătesc o acțiune electorală într-un spital, pentru a se lăuda cu acțiuni ale unui primar social-democrat. Este vorba despre noul spital din Lipova, construit în Guvernarea PSD, pe care președintele CJA, Iustin Cionca, încearcă să-l prezinte ca o realizare a PNL.

„Disperare electorală si mega-nesimtire PNL-ista, marca Falca-Cionca. Cam așa ar putea fi caracterizată acțiunea penibilă a mai marilor PNL, care încearcă să-si faca imagine, folosindu-se de munca de ani de zile a primarului orașului Lipova, Mircea Jichici.

Aflam că mâine e desant liberal în Spitalul Orășenesc Lipova, dupa parada electorala a lui Cionca de azi din unitatea sanitara.

Investiția de 5 milioane de euro, bani alocati de Guvernul PSD, a fost finalizată, iar Falcă și gașca lui, Bibarț, Bîlcea și Cionca au decis că-i momentul perfect să-și aroge meritele si sa ia cu japca munca primarului Jichici. I-au invitat la paranghelie pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și pe șeful DSP Arad, Horia Timiș și au pregătit foarfeca, pentru tăierea panglicii.

O singură problemă e în toată această poveste: politrucii PNL-isti nu au mișcat niciun deget pentru ca acest proiect să devină realitate. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, pana azi, niciunul din cetatenii mentionati mai sus nu a pus vreodata piciorul la aceasta investitie. Macar pentru poza, daca nu ca sa dea o mana de ajutor.

Meritul îi aparține, în totalitate, primarului PSD al orașului, Mircea Jichici. Mircea este cel care a bătut de nenumărate ori drumul de la Lipova la Bucuresti, pentru a-i convinge pe cei din Compania Naționala de Investiții să dea liber la fonduri. Și i-a convins. Lucrările au fost demarate în 2017, iar Mircea a fost zi si noapte pe santierul lui de suflet. Astfel incat, astăzi, cei 60 de mii de locuitori de pe Valea Mureșului au un spital nou-nout, cu dotări ultra-moderne. Unitatea sanitară are 85 de paturi.

Dar, ce folos? Când politrucii PNL-isti ai Aradului au decis ca spitalul nou-nouț să primească doar bolnavi de Covid. Așa că, locuitorii de pe Valea Mureșului vor bate în continuare zeci de kilometri, până la Arad, dacă au o altă problemă medicală.

Iată și imagini din interiorul Spitalului Orășenesc Lipova.

Bravo, Mircea! Felicitari pentru acest efort urias…Si nu te necaji. Poate sa sune Falca de o mie de ori pe zi ca sa te ameninte, asa cum a facut azi…asta nu face decat sa ne demonstreze inca o data cat de josnic poate fi acest personaj sinistru al politicii aradene”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Facebook Comments