„Galben-albastrele” deschid, sâmbătă, noul an sportiv arădean

by Rusu Flavius

Prima echipă arădeană ce dispută un meci oficial în noul an este FCC Baschet Arad. Deşi vorbim despre partida inaugurală a lui 2020 în sportul arădean, pentru „galben-albastre” va fi ultimul meci în grupa de vest a Ligii Naţionale, practic prima fază a campionatului. Cu locul doi asigurat după victoria de la Cluj, jucătoarele pregătite de spaniolul Manuel Rodriguez înfruntă sâmbătă, de la ora 18 (intrare liberă), la Sala Polivalentă, pe KSE Târgu Secuiesc, ocupantă a locului 4 în grupă, cu 14 puncte. Aradul are 16 puncte, iar meciul din primul weekend al noului an va fi mai mult o repetiţie în vederea a ceea ce va urma.

Noutăţile lui FCC Arad în acest prim joc oficial al lui 2020 ar putea Hadzovic, care ar reveni în circuit după o pauză de aproape o lună şi jumătate – ca urmare a unei accidentări suferite chiar în meciul tur de la Târgu Secuiesc – dar şi americanca Robinson, anunţată aseară drept nouă achiziţie pentru partea a doua a sezonului.

„U” Cluj – CSM Satu Mare şi Sirius Târgu Mureş – Rookies Oradea sunt celelalte două meciuri ale ultimei runde din grupa de vest, programate sâmbătă. Liderul şi câştigătoarea grupei este CSM Satu Mare, 17 puncte, urmată în clasament de FCC Arad, 16 şi „U” Cluj, 15 puncte.

Facebook Comments