GAFA MONUMENTALA! SOTIA LUI CONNECT-R, COMPARATA DE MIHAI MORAR CU VIORICA DE LA CLEJANI

by Cosmin Mihuta

Prima ediţie a galei premiilor Zu Music Awards a fost condimentată cu de toate: împăcări între vedete, gafe vestimentare, apariţii inedite ale unor vedete care stau de obicei departe de lumea mondenă şi chiar deja obişnuitul sărut între artiste, practicat până acum doar la evenimentele de gen din afară. Dar Gala ZUMA a avut parte şi de o gafă.

Una dintre cele mai apreciate apariţii de la evenimentul muzical organizat de ZU TV a fost aceea a soţiei lui Connect-R, Misha. De foarte puţin timp mămica unei fetiţe, Misha a a reapărut în viaţa mondenă abia joia aceasta.

Deşi formele ei s-au mai rotunjit, aşa cum este firesc la o femeie care a născut în urmă cu două luni, Misha este în continuare foarte frumoasă, iar la Gala ZUMA a fost o apariţie delicată şi foarte apreciată.

Însă tocmai aceste kilograme în plus au stat la baza gafei făcute de către Mihai Morar, unul dintre coperezentatorii evenimentului, alături de Daniel Buzdugan.

În timpul galei, cei doi amfitrioni au mai coborât în public pentru a sta de vorbă cu vedetele. Aşa au ajuns şi la Connect-R şi Misha. Mihai Morar a vrut să facă o glumă, vizavi de eleganţa lui Connect-R şi l-a comparat pe acesta cu Aurelian Temişan. Întorcându-se spre Misha, prezentatorul nu a mai fost la fel de inspirat şi a spus: „Iar aici este Viorica de la Clejani”. Misha s-a schimbat imediat la faţă, iar Morar şi-a dat seama că a gafat şi a încercat să explice legătura dintre Viorica şi Misha prin vocea celor două, dar cuvintele fuseseră deja spuse.

Atât fanii lui Connect-R şi ai Mishei, cât şi cei ai lui Mihai Morar s-au arătat deranjaţi de gafa prezentatorului şi i-au cerut socoteală acestuia pe Facebook.

Nici una dintre cele două părţi implicate nu a comentat până acum această situaţie.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/misha-sotia-lui-connect-r-jignita-de-mihai-morar-487977.html#ixzz2y6Mh6ArK

Facebook Comments