Gafă la Consiliul județean! CJA acuza blocarea licitației pentru Arad-Șiria, care de fapt fusese acceptată

by Cosmin Mihuta

Telenovela licitației pentru drumul Arad-Șiria-Pâncota-Buteni a ajuns la final. Un final demn se filmele americane. Marți a fost o zi plină pentru cei de la CJA, care în decurs de două ore au ajuns de la agonie la extaz.

După prânz, CJA a remis un comunicat de presă, în care guvernul PSD era arătat cu degetul pentru faptul că blochează licitația pentru drumul Arad-Șiria-Pâncota-Buteni. După aproximativ o oră și ceva, CJA a revenit cu un comunicat pompos, în care anunța faptul că lucrurile s-au rezolvat, în urma intervențiilor președintelui CJA, Iustin Cionca.

În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Așa cum se vede și din imaginea de mai jos, cei de la CJA habar nu aveau de faptul că ANAP a validat documentația, iar licitația poate fi lansată. După cum se vede, în timp ce ANAP aproba licitația la ora 11.38, cei de la CJA încă acuzau guvernul. Ceea ce ne arată că nu știau de faptul că s-a deblocat licitația și implicit nu au niciun merit. Dovadă și faptul că abia după vreo 4 ore de la acceptarea documentației, probabil când au primit adresa de la ANAP,  au ieșit să anunțe public marea victorie.

„Dacă prostia ar durea…
La ora 11.38, ANAP a dat undă verde pentru licitația la drumul Arad-Șiria-Pâncota-Buteni.
La ora 14, CJA înjura guvernul, pe motiv că blochează licitația.
La ora 15, CJA anunță marea victorie, și anume că în urma intervențiilor lui Marinel s-a deblocat licitația, care era deblocată de mai bine de trei ore.
Ăștia sunt oamenii în mâinile cărora se află destinele județului Arad. Niște analfabeți în domeniul administrației publice. Nici nu e de mirare că avem cele mai proaste drumuri județene din țară”, scrie deputatul Florin Tripa pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments