Gabriela Cristea încă are bani de recuperat de la fostul soț

by Dana B.

Gabriela Cristea rămâne cu paguba făcută de fostul soț. După ce a dus la tribunal dovezi că Marcel Toader a ușurat-o de 400.000 de euro, iar procesul părea să se îndrepte către o finalitate favorabilă prezentatoarei TV, Gabi s-a trezit cu procesul suspendat temporar, pentru că pârâtul s-a declarat insolvent. Tot ce-și mai dorește ea acum este să demonstreze că spune adevărul, chiar dacă banii nu-i va mai vedea niciodată.

Deși au divorțat de mai bine de cinci ani și, între timp, și-au refăcut viețile, Gabriela Cristea (care anul acesta și-a schimbat locul de muncă, trecând de la Kanal D la Antena Stars) și Marcel Toader încă se războiesc la tribunal. Motivul îl constituie cei 400.000 de euro pe care prezentatoarea TV susține că fostul soț i-a sustras din cont, pentru interese personale. Momentan, instanța a suspendat cererea Gabrielei, pe motiv că firma afaceristului este în insolvență.

În timp ce fostul sportiv spune că dosarul este închis și susține că a câștigat procesul („Cazul e închis. Nu a existat niciun contract prenuptial, iar împrumut între soți nu există”, ne-a declarat el), Gabriela Cristea este fermă pe poziții, susținând contrariul. „Procesul nu s-a încheiat”, a declarat ea pentru Libertatea.

La rândul ei, avocata prezentatoarei, Ionela Vasile, a spus că procesul nu e încheiat, dar ne-a mărturisit că și în cazul unei decizii favorabile a instanței, este posibil ca Gabriela să nu poată recupera paguba de la fostul soț. De ce? În urma verificărilor făcute, s-a constatat că Marcel Toader nu are nicio proprietate pe numele lui, iar firma și-a băgat-o în insolvență. Așadar, ia banii de unde nu-s!

Gabriela nu a pierdut niciun proces. După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute de la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cont pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce e vorba, că putem rămâne doar cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să se demonstreze adevărul”, a spus apărătoarea vedetei TV pentru Libertatea.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments