Gabi Bădălău, scandaluri și cu fostele iubite

by Andreea Radu

 

Înainte de căsnicia cu Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău era cunoscut drept marele crai al showbizului românesc, scrie spynews.ro. Afaceristul are în palmares câteva dintre divele autohtone celebre, dar, din păcate, relațiile lui nu s-au încheiat niciodată pașnic. Ramona Gabor este una dintre fostele lui iubite care au îndurat vorbe grele din partea bărbatului.
Gabi Bădălău nu a dat dovadă de prea mult respect la finalul relațiilor lui. Înainte s-a cunoască pe Claudia Pătrășcanu, afaceristul a frânt multe inimi și a aruncat cu jigniri în stânga și-n dreapta după despărțiri. Una dintre ”victimele” sale este chiar Ramona Gabor, bună prietenă cu Bianca Drăgușanu, care a încheiat recent o relație cu acesta.
De când a început procesul de divorț, afaceristul și mama copiilor lui au fost și sunt încă la cuțite. Chiar dacă în ultima perioadă au luat o pauză de la acuzații, Gabi a făcut multe declarații în care o pune pe Claudia într-o lumină proastă. Acest lucru nu a fost deloc surprinzător, ținând cont de istoricul său.

Gabi Bădălău, obișnuit cu scandalurile cu fostele

După relația cu Ramona Gabor, bărbatul a răbufnit și a spus vorbe grele la adresa acesteia. Când sora Monicăi Gabor plecase în America, Bădălău a dat startul unor afirmații deloc măgulitoare despre fosta parteneră.

„Ramona este un subiect închis. Între noi s-a terminat totul, nu mă mai interesează ce face. Dacă mă voi întâlni cu ea pe stradă, o voi saluta şi atât. Nu mai am nimic de luat de la ea, nu vreau nimic de la ea. A ales această cale, iar eu am drumul meu. Am ţinut la ea, dar acum i-am descoperit o altă faţă. Am fost împreună doi-trei ani, am crezut că se schimbă, dar – vorba lui Meme (n.r. Mihaela Moise) – dacă e stricată… Mă doare sufletul, dar nu mai am puterea să o apăr. Bine că n-am aflat la 34-35 de ani cum e Ramona, când o luam de nevastă şi poate aveam şi copii. Aşa, s-a terminat totul mult mai uşor”, declara Gabi Bădălău pentru Click.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Mantea

O altă iubire cu năbădăi care a fost trecută cu vedere de publicul larg este cea pe care a trăit-o cu Andreea Mantea. Relația lor a durat doar câteva săptămâni, dar și de caeastă dată lucrurile s-au sfârșit rușinos. După ce a fost acuzată și a recunoscut că a făcut publice poze cu Vica Blochina, trimise de blondină în privat lui Bădălău, bărbatul și-a pierdut cumpătul.

Eşti varză! Mă p*ş pe tine de nebună! Vai de capul tău de c**vă”, ar fi fost cuvintele afaceristului, potrivit Click.

Deși are un astfel de trecut, mai există și foste care nu au făcut publică nicio problemă cu el. Fosta lui Daniela Crudu a intervenit chiar seara trecută în scandalul său cu Claudia Pătrășcanu pentru a răspunde acuzațiilor cum că Bădălău ar fi interesat și de bărbați.

„Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a spus Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

 

Facebook Comments