Furtuna de aseară a făcut ravagii în Grădiște. A fost nevoie de intervenția pompierilor

by Dana B.

Ieri, 06 iunie începând cu ora 23.50 minute, datorită fenomenelor meteorologice periculoase, Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit cu echipajul specializat în deblocare/salvare pe strada Antim Ivireanu (cartier Grădişte) pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe două autoturisme.

S-a intervenit cu mijloacele din dotarea autospecialei pentru tăierea şi îndepărtarea arborelui. Cele două autoturisme au suferit avarii la capotă şi parbriz. De asemenea a fost degajat un copac căzut pe Bulevardul Iuliu Maniu în faţa unui bloc, fără ca acesta să producă pagube materiale.

La ora 00.03 minute un apel la serviciul de urgenţă 112 a anunţat un posibil incendiu la un apartament în cartierul Aurel Vlaicu. S-a deplasat un echipaj de intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. În momentul sosirii la faţa locului au constatat că în apartament exista fum dar proprietarul nu a putut preciza sursa de la care provenea acesta. În urma recunoaşterii preliminare şi a cercetărilor făcute, comandantul de echipaj a constatat că fumul venea din baie, pe canalul de trecere a ţevilor şi provenea de la apartamentul de jos. În apartamentul respectiv s-a găsit o maşină de raşchetat parchet, în priză la care ardea cablul de alimentare. S-a acţionat cu un stingător din dotarea autospecialei, incendiul fiind stins în câteva minute fără a se propaga la restul apartamentului.

Facebook Comments