FUNCTII PENTRU PARLAMENTARII PD-L: BOGHICEVICI – VICELIDER DE GRUP, IGAS – CHESTOR LA SENAT

by Sida Voicu

Luni, 3 februarie a început sesiunea parlamentară din acest an. Pe ordinea de zi a acestei prime şedinţe a fost votul pentru alegerea Birourilor Permanente ale celor două camere, iar în cadrul grupurilor parlamentare s-au făcut alegeri pentru lider şi vicelideri. „În acest context, parlamentarii PDL de Arad Boghicevici Claudia şi Constantin Traian Igaş au primit recunoaştere din partea grupurilor PDL în care activează care i-au propus pentru diverse funcţii de conducere penru această sesiune parlamentară“, se arată într-un comunicat de presă al PD-L Arad.

Astfel, deputatul Claudia Boghicevici a fost propusă şi aleasă vicelider al Grupului Parlamentar PDL din Camera Deputaţilor, iar senatorul Constantin Traian Igaş a fost propus şi ales chestor în cadrul Biroului Permanent al Senatului.

Să sperăm că noua funcţie o va obliga pe Claudia Boghicevici să meargă mai des la la Parlament, având în vedere că în 2013 a fost parlamentarul arădean cu cel mai mare număr de absenţe la votul din Camera Deputaţilor.

Facebook Comments