Fugărit sezonul trecut de Ionuţ Popa, Janos revine în Liga a II-a

by Rusu Flavius
Please follow and like us:

FK Csikszereda nu va mai juca niciun meci în această ediție de Liga 2, competiție ”înghețată” pentru echipele aflate după 24 de etape pe locurile 7-18, din cauza pandemiei de COVID-19. Președintele Zoltan Szondy a dat asigurări că FK Csikszereda se va înscrie și în următoarea ediție a Ligii 2, își va păstra ”coloana vertebrală a echipei”, vor exista, bineînțeles, și plecări, în special a jucătorilor împrumutați, dar a prezentat și o primă achiziție.

Este vorba despre mijlocașul Norbert Janos (22 de ani), ultima dată fost la Fotbal Comuna Recea, liderul Seriei a 5-a a Ligii 3. Norbert Janos a făcut junioratul la ”U” Cluj și la Ferencvaros, în Ungaria. A făcut pasul la profesioniști în 2017, în momentul în care a fost împrumutat de ”U” Cluj la formația maghiară Soroksar. Ulterior, a jucat pentru Ferencvaros 2, UTA Arad, ”U” Cluj și Fotbal Comuna Recea.

La UTA a jucat în zece meciuri în sezonul trecut și a părăsit echipa în pauza de iarnă. În meciul Petrolul – UTA, imediat după fluierul final al jocului, Janos l-a enervat atât de tare pe antrenorul Ionuț Popa, încât acesta a sprintat pe teren pentru a-i aplica o corecție. Se crede că acel moment de furie al lui ”Popică” i-a declanșat boala cu care se luptă și acum și care l-a scos din fotbal. (liga2prosport.ro)

Facebook Comments