FRF taie în „carne vie” în cazul scandărilor xenofobe: Sepsi – FCU Craiova 3-0 și șase etape fără galerie în deplasare pentru olteni!

by Sorin Haut

Astăzi a venit verdictul Comisiei de Disciplină a FRF în cazul scandalului de xenofobie de la meciul Sepsi Sfântu Gheorghe – FCU Craiova, din etapa a 23-a a Superligii la fotbal: Sepsi OSK câștigă cu 3-0 partida cu FCU Craiova, gruparea lui Mititelu nu va avea galerie în următoarele șase meciuri disputate în deplasare, 25.000 de lei amendă primită de Sepsi, 22.500 de lei amendă primită de FCU Craiova! Oltenii au anunțat, prin vocea președintelui Marcel Pușcaș, că decizia este ciudată și nedreaptă și că vor duce cazul la TAS.

În urma acestei decizii, Sepsi se desprinde pe locul 6 în clasament, având acum 37 de puncte, patru mai multe decât următoarea clasată, Petrolul, ce are 33 de puncte. Covăsnenii sunt favoriți la calificarea în play-off, cu toate că mai sunt de jucat cinci etape din sezonul regulat, iar programul nu este deloc ușor. FCU Craiova e pe 8 și are 30 de puncte.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate