FRF anunţă că România – Spania se va disputa cu casa închisă

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Meciul dintre România şi Spania, programat pe 5 septembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, în preliminariile Euro 2020se va disputa cu „casa închisă”, a anunţat FRF.

”Tricolorii vor întâlni fosta campioană europeană şi mondială, pe 5 septembrie, în faţa unei Arene Naţionale pline! Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achiziţionate online, astfel că 50.000 de spectatori, capacitatea permisă la un astfel de eveniment, vor fi pe stadion la partida din preliminariile EURO 2020”, a comunicat FRF pe site-ul oficial.

Partida va avea loc începând cu 21:45, ora stabilită de UEFA, şi va fi a cincea din actuala campanie de calificare la Europeanul de anul viitor. Toate biletele s-au vândut online. Singura posibilitate ca anumite locuri să mai devină disponibile va fi în cazul în care diferite comenzi vor fi anulate sau refuzate în momentul livrării.

Pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro sunt în continuare disponibile bilete la partida România – Malta, din 8 septembrie, din preliminariile Euro 2020. Tichetele pentru jocul de pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, programat la ora 19:00, costă între 25 de lei (peluze) şi 50 de lei (tribune).

Spania e prima în clasamentul grupei F din preliminariile Euro 2020, cu 12 puncte, urmată de România şi Suedia, cu câte şapte puncte, Norvegia, cinci puncte, Malta, trei puncte, şi Feroe, zero puncte. (digisport.ro)

Facebook Comments