Frenezie pe Twitter după apariția unui obiect misterios pe cerul Japoniei

by Cristian Dobre

Un obiect misterios a apărut miercuri pe cerul din nordul Japoniei. Reprezentanţii Biroului de Meteorologie din Sendai au declarat că nu au nicio idee cu privire la originea obiectului care a fost vizibil timp de mai multe ore, potrivit Japan Times.

„Nu este un obiect lansat de agenția meteorologică și nu avem niciun indiciu despre originea acestuia”, a declarat un oficial din cadrul Biroului de Meteorologie. „Am discutat și cu autoritățile municipal din Sendai, dar nici ei nu știu despre ce ar putea fi vorba. Ar putea fi un fel de echipament de monitorizare a vremii, dar cu siguranţă nu este al nostru”.

Pe Twitter, apariția misterioasă a stârnit un val de comentarii și speculații cu privire la originea obiectului. Printre teoriile vehiculate s-au aflat unele care vorbesc despre OZN-uri şi despre baloane nord-coreene utilizate pentru a distribui manifeste.

Un alt utilizator de Twitter a spus că dispozitivul ar fi putut fi creat pentru a răspândi noul coronavirus. „Îmi dă o senzaţie foarte neplăcută, ca şi cum Godzilla ar putea să apară dintr-o dată”, a adăugat acelaşi utilizator.

Un oficial al municipalităţii din Sendai a precizat că o anchetă este în curs de desfăşurare, încercând să determine dimensiunea obiectului, originile şi funcţiile sale.

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments