Fratele lui Culiță Sterp acuză autoritățiile că își fac treaba doar când un caz este mediatizat

by Andreea Radu

Iancu Sterp a vorbit într-un clip pe TikTok despre accidentul rutirer pe care l-a provocat fratele său, Culiță. „Voi dacă ați fi inteligenți nu ați judeca, ci ați învăța ceva din accidentul ăsta”, a afirmat acesta, conform antena3.ro.
„Nu suntem în măsură să ne judecăm unii pe alții pentru faptele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă. Dacă ați fi inteligenți ați învăța cum să nu faceți. Ca să nu fiți nevoiți să învățați din greșelile voastre mai bine învățați din greșelile altora”, a spus acesta.
De asemenea, Iancu critică autoritățile pentru ca își fac treaba cum trebuie doar când cazurile sunt mediatizate. El a adus aminte de momentul în care s-au furat din casa lui Culiță Sterp, 300.000 de euro, iar autoritățile nu au făcut nimic pentru a-i recupera banii cântărețului.
„Miniștrii ăștia care tot apar peste noapte, care acum când e cazul mediatizat toți își fac datoria, mamă ce merge sistemul, îi dăm pedeapsă maximă să vadă toată România că noi suntem corecți, cu dreptatea.
Când i s-au furat lui Culiță, 300.000 de euro din casă, bani pentru care săracul a muncit ani de zile, ați făcut ceva? I-ați dat un șut în fund și acum când e să îi faceți ceva rău, cât mai rău posibil să îi faceți ca să vadă toată țara că sunteți drepți”, a punctat Iancu.
Amintim că Culiţă Sterp a fost implicat într-un accident în centrul oraşului Cluj-Napoca. Potrivit poliţiştilor, artistul era baut în momentul în care s-a produs incidentul şi a plecat de la locul accidentului.
Maşina în care se afla s-a ciocnit cu un alt automobil. Culiţă Sterp a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit. Victima are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare stabilă.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate