Francisc Kempf ( PSD Vladimirescu): ”Victorie de răsunet a PSD după introducerea a 8 amendamente şi a unui proiect de hotărâre la buget anual”

by Andreea Radu

Comuna Vladimirescu poate şi trebuie să se dezvolte în ritmul şi la nivelul localităţilor bine administrate din judeţul Arad, afirmă preşedintele organizaţiei locale PSD, Francisc Kempf.

„Pentru aceasta este însă nevoie de investiţii şi exact acest lucru intenţionăm să facem, grupul PSD-ALDE-PND, după preluarea majorităţii în Consiliul Local. Prima măsură, pentru îndeplinirea obiectivelor, în noua componenţă a Consiliului, a constat în depunerea a 8 amendamente şi a unui proiect de hotărâre la bugetul anual. Se ştie că Vladimirescu, are cel mai mare buget din judeţ, după municipiul Arad, dar din cauza lipsei oricărei strategii din partea primarului liberal Crişan, comuna este mult rămasă în urmă sub toate aspectele. Cetăţenii sunt nemulţumiţi şi pe bună dreptate, aceştia ne-au sesizat în permanenţă o serie de chestiuni administrative nerezolvate şi în spiritul parteneriatului cu locuitorii am formulat amendamente în consecinţă. Acestea vizează reabilitarea de străzi, modernizări de obiective, drenări şi decolmatări sau amenajări de podeţe. Nu a fost uitat nici satul Horia pe linie de iluminat public şi amenjarea sălii de forţă. La nivelul comunei, extrem de importante sunt în mod cert şi achiziţiile de utilaje pentru deszăpezire precum şi proiectul reabilitării Parcului Victoria şi nu în ultimul rând amenajarea grupurilor sanitare pentru capele. Acestea fiind spuse, primarul  comunei trebuie să pună in execuţie şi să aplice amendamentele conform legii !  Daca nu o va face vom acţiona toate pârghiile legale pentru a-l obliga să-şi facă datoria fata de cetăţenii comunei. Inclusiv instanţa ! ŞAH, domnule primar…urmează ŞAH MAT.”, spune Francisc Kempf, preşedintele PSD Vladimirescu.

 

Facebook Comments