Francisc Kempf (PSD): ”La Vladimirescu trotuarele se construiesc la preţuri supraevaluate şi sunt de proastă calitate”

by Andreea Radu

Preşedintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf, atrage din nou atenţia asupra calităţii tehnice necorespunzătoare la care se realizează trotuarele în localitate, de către administraţia liberală. Mai mult decât atât lucrările sunt executate şi la preţuri exorbitante care nu au niciun numitor comun cu tarifele uzuale de pe piaţă.

„Vladimirescu este şi în acest domeniu un caz atipic, în condiţiile în care sub administraţia Crişan un metru pătrat de trotuar a ajuns să coste 140 Ron. Scump, foarte scump ! Alte primării realizează lucrări similare la preţuri cuprinse între 60 şi 80 Ron. Prezumtivul argument al calităţii nu ţine pentru că primarul comunei, în goana sa după afaceri personale profitabile, girează doar soluţii tehnice precare ce presupun absenţa pietrei concasate sub pavele şi a foliei de hidroizolaţie. Nu e greu de suspectat de ce a ales soluţia primitivă cu nisip, când patronii de balastiere din zona PNL o duc atât de bine când sunt liberalii la putere.

Rezultatul se vede cu ochiul liber, după nici un an a început să se desfacă pavajul, în mod inestetic, ba mai mult trotuarele au devenit şi un pericol public pentru părinţii cu cărucioare, ca să nu mai vorbim despre biciclişti.

Crişan nu vrea să audă nici de termene şi condiţii de garanţie ale lucrărilor, cum ar fi normal, ca nu cumva constructorul să fie tras la răspundere şi să iasă la iveală cine ştie ce învârteli.

Noi suntem bineînţeles de acord cu investiţiile şi chiar am putea trece peste costurile ridicate ale manoperelor, cu condiţia ca cetăţenii comunei Vladimirescu să aibă trotuare la standarde înalte de calitate.”, spune consilierul local PSD Francisc Kempf.

 

 

Facebook Comments