Francisc Kempf: Cionca și Bîlcea sunt primii când vine vorba despre meritele altora, când e vorba însă despre Arad, se evaporă !

by Florian Popa

Mai marii PNL Arad încearcă să-și asume și construcția sensului giratoriu între Arad și Vladimirescu, deși nu au nicio legătură cu această investiție. Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și deputatul PNL Sergiu Bîlcea s-au întâlnit astăzi la fața locului cu firma care va realiza lucrarea, sperând să mai câștige un pic de capital politic.

„Știam că ciorile sunt în parohia primarului Bibarț. Mai nou, cu mult tupeu, Bîlcea și Cionca, apar din senin ca niște corbi exact unde nu le fierbe oala. Așa au încercat să se lipească și de amenajarea sensului giratoriu din Vladimirescu. Ce treabă au acești doi indivizi cu o investiție privată ? Nu vorbim de utilitatea ei, care este evidentă ci de tentativa mizerabilă de capitalizare politică a unor politicieni care au tăiat și continuă să taie frunze la câini în mandatele lor.
Da, sensul giratoriu era singura soluție de evitare a unor grave accidente rutiere. Am spus-o și am susținut-o și în ședința publică de la Prefectură și în Consiliul Local. Problema nu este nicidecum nouă și am adus argumentele necesare și în presă. Așadar cei doi băgăreți liberali nu au chiar nicio treabă și cu atât mai puțin vreun merit în povestea cu sensul giratoriu.
Oamenii din Vladimirescu au însă alte întrebări pentru Cionca și Bîlcea și evident pentru lăudărosul Falcă. De ce nu dau drumul la pasajul din Micălaca ? Dacă tot sunt atât de voluntari, de ce nu fac un pasaj peste calea ferată de la Vladimirescu ?
Când e vorba despre meritele altora sunt primii, când vine însă vorba despre Arad se ascund în cămară !”, spune președintele PSD Vladimirescu, consilierul local Francisc Kempf.

Facebook Comments