Francezul Jobello va fi adversarul UTA-ei în lupta pentru supraviețuire

by Sorin Haut

Plecat pe cale amiabilă de la UTA la finalul lunii ianuarie, Wesley Jobello rămâne în Superliga, dar în tricoul altei formații. FC Argeș anunță astăzi transferul mijlocașului lateral de 29 de ani, care a strâns 17 partide și trei pase decisive în tricoul arădenilor în prima parte a sezonului. Așadar, francezul va fi adversar al UTA-ei în lupta pentru supraviețuire, dorindu-și probabil să se revanșeze în special față de Balint, care nu l-a mai avut în vederile sale.

Iată și anunțul oficial al grupării piteștene, ce ocupă locul 13 în Superligă, la 5 puncte peste„Bătrâna Doamnă”:

”Bine ai venit, Wesley Georges Jobello! Bienvenu!

FC Argeș a ajuns la un acord cu Wesley Jobello, internațional din Martinica, insulă în partea estică a Caraibelor. În vârstă de 29 de ani, noul mijlocaș stânga al clubului nostru a evoluat ultima oară la UTA Arad, strângând 17 partide în acest sezon pentru Bătrâna Doamnă. Acesta poate evolua și ca mijlocaș dreapta.

Jobello s-a născut în Gennevilliers, Franța și are rădăcini în Martinica, departament de peste mări al Franței. A început fotbalul la Melun, iar în 2012 a trecut la academia celor de la Olympique de Marseille. A debutat în 2012 în Ligue 1 într-o înfrângere a lui Marseille în faţa celor de la Sochaux. Până să ajungă în România, a mai trecut pe la Clermont Foot, Gazelec Ajaccio, Coventry City și Boulogne. Are în palmares o Cupa Ligii Franţei, dar şi o medalie de vicecampion al Franţei, ambele cu Marseille.

A evoluat pentru naţionalele de U17 şi U18 ale Franţei, dar la seniori a optat pentru naţionala statului Martinica pentru care a jucat în trei meciuri şi a înscris un gol.

În prezent este cotat de transfermarkt.com la 250.000 euro.”

Facebook Comments