(FOTO) Zi de sărbătoare pentru copiii din Almaș, la inaugurarea noului parc

by Sida Voicu

Vineri a avut loc un eveniment important atât pentru administrația locală, cât și pentru copiii comunei Almaș. Este vorba de inaugurarea parcului pentru copii, care a primit denumirea de Parcul Corabia Piraților Almaș. A fost o mare bucurie pentru copii, faptul că de acum și ei au un loc de joacă în localitatea lor. Până acum unii părinți, în weekend, se duceau cu copiii în parc la Sebiș. Acest lucru l-a supărat pe edilul șef Costea Aurel Ginu, care a decis că e momentul ca și copiii din comună să beneficieze la Almaș de un loc al lor.
– Domnule primar, ce zi importantă aveți astăzi, că văd multe persoane cu copii îmbrăcați frumos?
– Da, astăzi este o zi importantă atât pentru noi, ca administrație, cât și pentru copiii pe care îi vedeți îmbrăcați frumos, în costume populare. Astăzi sărbătorim inaugurarea parcului.
– Și, totuși, de ce această lucrare ați avut-o prioritară?
– Când am trecut prin parcul copiilor din Sebiș, unde am văzut părinți cu copii din Almaș la recreere și joacă în parc, am zis că nu e în regulă, că trebuie să facem ceva. A doua zi m-am apucat de proiect pentru amenajarea unui parc în centrul comunei. Dumnezeu mi-a ajutat cu banii din bugetul local și cu sprijinul Consiliului județean, ajutat de domnul președinte Iustin Cionca, ca azi să participăm cu toții la acest eveniment.
La tăierea panglicii au participat din partea județului vicepreședintele Consiliului județean Arad Ionel Bulbuc, consilier județean Simona Stan, primarul comunei Almaș, Aurel Ginu Costea, viceprimarul Silvius Avram.
Apoi a urmat un program artistic în sala căminului cultural, susținut de fanfara din Almaș, Gabriel Stoica cu formația, solista Diana Belei și alții.

 

Sida Voicu

 

Facebook Comments