(FOTO) Un altfel de ”Valentine’s Day”. Studenții arădeni au adus din nou bucurie unei familii defavorizate

by Dana B.

Un altfel de ”Valentine’s Day”. Îndrăgostiți de energia faptelor bune materializate prin mâna întinsă familiilor defavorizate, studenții specializării Asistență Socială, din cadrul Universității Aurel Vlaicu Arad, împreună cu coordonatorul lor, Lect. Univ. Dr. Alina Breaz, au vizitat o familie defavorizată chiar în ziua de Valentine’s Day.

Astfel, o nouă acțiune a campaniei ”AJUTĂ-NE, SĂ-I AJUTĂM!” a avut ca beneficiar o familie cu patru copii care, indiferent de greutăți, a știut și știe să își păstreze zâmbetul pe buze. Trei dintre copii, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, frecventează școala cu regularitate, părinții încercând din răsputeri să îi susțină. Susținere cu atât mai grea cu cât mezinul de doar trei luni al familiei este bolnav.

”Acțiunea de săptămâna aceasta a fost despre iubire! De fapt, iubirea surprinde mai multe forme: respect, empatie, intimitate, sacrificiu, simplitate, dăruire, dragoste sau cum vreți voi să o priviți. Noi ne-am gândit să oferim un zâmbet unor școlari și multă iubire (fără a fi părtinitori) unui copilaș de doar trei luni. Bucuria lor, mulțumirea noastră!  Unul dintre obiectivele campaniei noastre este să oferim cam tot ce este necesar pentru o perioadă scurtă de timp, și în schimb culegem zâmbete; zâmbetele copilașilor bucuroși la fiecare vizită a echipei AJUTĂ-NE, SĂ-I AJUTĂM!” – a declarat Lect. Univ. Dr. Alina Breaz

Din bucuria și emoția unei Zile a Îndrăgostiților petrecută altfel, puteți culege din imaginile de mai jos:

 

 

 

 

Facebook Comments