(FOTO) Ștrandul din Curtici, lăsat în paragină. Administrația este acuzată de dezinteres

by Dana B.

Cristian Batrin si Viorel Topa, vicepresedintii ALDE Arad, acuza dezinteresul administratiei fata de strand.

Strandul din Curtici este lasat in paragina de catre conducerea actuala a Orasului Curtici.

In fiecare an curticenii asteapta cu nerbadare data de 1 Mai, data la care are loc deschiderea oficiala a  strandului termal. In acest an nu s-a intamplat acest lucru, pe motivul ca, strandul se reorganizeaza si vor avea loc o serie de lucrari care se extind pe toata perioada de vara. La aceasta data in strand nu se observa niciun utilaj pentru inceperea lucrarilor, ce sa mai vorbim de forta de munca.

A venit vacanta si copiii nu au unde sa se recreeze in Curtici. La strand se tineau cursuri de inot, iar cei varstnici și iubitorii de apa termala aveau unde sa isi petreaca timpul liber.

Curticenii sunt obligati sa isi petreaca timpul liber la strandurile din Ungaria, care sunt coordonate de primariile tarii vecine, insa la noi nu se poate sau nu se vrea.

S-a tot vorbit despre obtinerea unui proiect european pentru amenajarea strandului, pentru ca acesta sa fie ridicat la standardele europene, dar acest lucru nu s-a intamplat, totul a ramas la faza de studii de fezabilitate.

”Am dori sa aducem la cunostinta conducerii Orasului Curtici, ca acest strand poate aduce un plus de valoare la bugetul primariei si o imagine a orasului”, susțin reprezentanții ALDE Arad.

Facebook Comments