(FOTO) România normală: Așa arată un drum reparat de CJA acum trei luni

by Cosmin Mihuta

Dacă tot se apropie campania electorală, să folosim și noi unul dintre multele sloganuri ale candidaților la funcția de președinte: România normală, a lui Klaus Iohannis. Iată cum arată România normală, într-un județ condus de supușii liberali ai domnului Iohannis, județul Arad. După doar trei luni de la efectuarea unor lucrări de reparații, drumul județean dintre Beliu și Seliștea arată din nou ca după război. Firma care a efectuat lucrarea și-a încasat banii, șefii CJA s-au lăudat că au reparat drumul, iar oamenii își rup în continuare mașinile în craterele din carosabil. Asta e România normală pe care ne-o oferă mai marii CJA.

Imaginile de mai jos au fost publicate pe rețelele de socializare, de către un cetățean din Cărand. „Drum județean, la intrarea în Săliștea (Sâc), dinspre Beliu. În urmă cu 3 luni craterele din carosabil au fost peticite, priviți cum arată astăzi.
Culmea, în loc sa repare zecile de gropi apărute la doar 3 luni de la reparație, au aplicat un marcaj nou nouț, printre zecile de cratere. Tot așa au făcut și în 2018, de la Cărand la Prunișor. „Aici sunt banii dumneavoastră” Rușineeee CJArad !!!!“, e mesajul postat alături de fotografiile de mai jos.

 

 

 

Facebook Comments