(FOTO) Podul groazei, pe un drum județean din Arad, aflat în administrarea CJA. Nu poți trece nici cu bicicleta

by Cosmin Mihuta

Zilnic aflăm cât de buni sunt cei care administrează județul Arad, cum atrag milioane și milioane de euro, lei, dolari. Cum repară drumurile de la un cap la celălalt. Dacă n-ai fi din Arad, te-ai minuna de atâta hărnicie și nici prin cap nu ți-ar trece că într-un județ atât de bine administrat ai putea întâlni pe un drum județean imagini cum sunt cele de mai jos.

Viața bate filmul sau, în cazul de față, realitatea bate propaganda de partid. Iar realitatea e cea de care arădenii se lovesc zilnic pe drumurile județene. Pe pagina de Facebook „Drumurile noastre“ putem vedea cum arată un drum și un pod aflate în administrarea Consiliului Județean Arad. Podul groazei poate fi denumită această construcție din lemn, pe care ți-e frică să treci pe jos. Iar drumul care duce la acest „pod“, DJ 709 Vărşand- Zerind, este unul de pământ. Drum județean de pământ, în anul de grație 2019, în Uniunea Europeană.

Într-adevăr, cum ar zice domnii din fruntea CJA, Aradul e în față. Așa ceva nu cred că mai găsim în altă parte a Uniunii Europene, suntem cu adevărat unici, dar în sens negativ.

Facebook Comments