(FOTO) Incendiu în Cartierul Verde. Un bărbat a fost rănit și mai multe locuințe făcute scrum

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Știri Arad. În data de 07.02.2020, ora 00:40, s-a anunțat prin SNUAU 112, un incendiu la case particulare din Cartierul Verde,  produs ca urmare a exploziei unei butelii exterioare de gaz.
La incendiu s-au deplasat de la Detasamentul Arad 1 Smurd TIM, 1 Smurd PA – Vadimirescu, 3 ASAS, 1 descarcerare mica, 1 AScM S42, 1 autospeciala de cautare salvare, 1 APIC cu 2 ofiteri si 20 de subofiteri, iar de la Detasamentul Ineu s-a deplasat 1 ASAS cu 4 subofiteri, pompierii militari fiind sprijiniți de către SVSU Livada cu 1 ASAS și 20 voluntari.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la una dintre locuinte. Avand in vedere faptul că locuintele au acoperis comun, incendiul s-a extins si la acoperisul locuintelor vecine.
In urma exploziei a rezultat o victima, un bărbat de 50 de ani, care a suferit arsuri la nivelul fetei și a membrelor superioare, acesta fiind transportat de SMURD TIM la UPU Arad.
Incendiul a fost lichidat la ora 05:20 si au ars 4 apartamente, au fost afectate alte 2 apartamente (acoperisul ars si pagube provocate de apa) si au ars in total aproximativ 350-400 mp de acoperis. Cauza incendiului este in curs de stabilire, iar la fata locului ramane la asigurat 1 ASAS cu 4 Subofițeri.

Facebook Comments