(FOTO) Dispensarul din Gurba se reabilitează cu fonduri de la guvern

by Andreea Radu

Comuna Șicula face un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii infrastructurii medicale prin demararea lucrărilor de reabilitare și modernizare a dispensarului din Gurba. Proiectul, în valoare de aproximativ 2,1 milioane de lei, fonduri guvernamentale, este destinat să transforme o clădire veche, lăsată în paragină, într-un dispensar modern, care să ofere servicii de calitate cetățenilor din localitatea Gurba și nu numai.
În prezent, echipele de muncitori lucrează la restructurarea și consolidarea zidurilor de cărămidă existente. Se preconizează că, la finalizarea lucrărilor, dispensarul va include mai multe cabinete medicale și va oferi servicii de calitate, într-un spațiu modern și bine echipat, pentru întreaga comunitate.
Această inițiativă este o dovadă a priorității pe care primarul Adrian-Mircea Danciu o acordă sănătății publice și reprezintă o schimbare binevenită pentru locuitorii din Gurba, care au așteptat mult timp îmbunătățirea condițiilor din domeniul asistenței medicale primare. „Comuna noastră ia un angajament puternic pentru sănătatea și bunăstarea cetățenilor săi prin reabilitarea dispensarului din Gurba, care a fost lăsat în paragină de ani de zile, fiind practic o ruină. Am făcut nenumărate demersuri la Guvern, pentru a obține fondurile necesare pentru această investiție, personal am fost de mai multe ori la București, iar în cele din urmă, iată că proiectul prinde contur și reabilităm acest dispensar, atât de important pentru cetățenii din Gurba“, declară primarul Adrian-Mircea Danciu.

Facebook Comments