(FOTO) Dezastru pe drumul Nădab-Seleuș, reabilitat acum o lună

by Florian Popa

Știri Arad. Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, acuză din nou indolenţa şi amatorismul conducerii liberale a CJA care nu este capabilă, nici măcar în ziua de astăzi, să realizeze o singură lucrare trainică de modernizare sau reabilitare a vreunui drum judeţean. După nici o lună de la finalizarea unei lucrări, covorul asfaltic crapă, apar cratere imense şi în scurtă vreme devine impracticabil, spune liderul PSD Arad.

„Cel mai recent şi relevant exemplu este chiar Drumul Judeţean 792, Nădab-Seleuş, reabilitat de curând şi care s-a transformat, aproape instant, într-un pericol public pentru şoferi. A câta oară să vă avertizăm, domnilor Cionca şi Bîlcea, să nu vă mai bateţi joc de arădeni cu lucrări de o calitate atât de îndoielnică. Totul are o limită iar cetăţenii judeţului nu merită o astfel de bătaie de joc. Vă lăudaţi cu planşe, vă faceţi poze prin birouri cu hărţi, în scop electoral şi când vine vorba despre manopere vă spălaţi pe mâini, îngroşând doar punga firmelor de partid, care câştigă licitaţiile în mod miraculos şi apoi prestează jalnic ca şi în cazul de faţă.

V-am cerut imperativ, anul trecut, să nu mai sifonaţi banul public pe lucrări de mântuială precum drumul Pâncota – Seleuș. Vi s-a atras atenţia, chiar de către autorităţile competente în domeniu, cu teste şi analize, că folosirea unei pietre din rocă sedimentară calcaroasă va conduce la sfărâmare la compactare. Nu aţi ţinut cont de advertismentele noastre şi acum istoria se repetă la infinit. Vă cer pentru a mia oară să vă faceţi datoria corect şi conform atribuţiilor de servici. Aroganţa şi lipsa de transparenţă nu aduce nimic bun, nepăsarea cu atât mai putin. Spre deosebire de aceşti domni liberali, noi nu putem să stăm și să privim pasivi cum banii cetățenilor se cheltuie din nou pe lucrări de mântuială, care vor trebui refăcute, tot din bani publici“, spune deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad.

 

Facebook Comments