(FOTO) Cetățenii din Gai îl invită pe Bibarț pe strada Fântânii, să-și rupă mașina pe trecerea la nivel cu linia de tramvai

by Cosmin Mihuta

În fiecare zi, primarul Facebook-ului, Călin Bibarț, își face imagine cu celebrul Rond de Seară, în care ne prezintă marile sale realizări. Arădenii sunt sătui de falsa poleială cu care încearcă prințișorul renegat să ne convingă că trăim într-un oraș strălucitor, în care totul e perfect. Dacă ar fi chiar așa, ne întreabă un fost pedelist, de ce se delimitează Bibarț de epoca Falcă și încearcă să-i fure scaunul din postura de independent?

Dacă tot a devenit un fel de inspector care verifică starea din teren în fiecare seară, interimarul Bibarț este invitat de cetățenii din Gai să viziteze și acest cartier, unde sunt nenumărate probleme care au fost semnalate primăriei, fără niciun rezultat. Una dintre ele este trecerea la nivel cu linia de tramvai, de vis-a-vis de Registrul Auto, care asigură accesul spre strada Fântânii. De ani de zile se fac sesizări autorităților, dar fără niciun răspuns, iar trecerea arată așa cum o vedeți în imaginile de mai jos.

Poate își face domnul Bibarț timp și pentru acest cartier, care încă face parte din municipiul Arad, dacă n-a aflat, unde sunt oameni care plătesc și ei taxe și impozite, la fel ca cei din Vlaicu, Aradul Nou, Micălaca sau Alfa.

Facebook Comments