(FOTO) Carul cu indicatoare s-a răsturnat pe strada Moșoiu. Iar s-a lichidat un stoc pe banii noștri

by Cosmin Mihuta

Dacă are ceva Aradul în plus față de Oradea sau Timișoara, apăi alea sunt indicatoarele rutiere. Poate ați observat în ultima vreme apariția indicatoarelor pe străzile Aradului și unde e nevoie și unde nu e nevoie, semn că un stoc mare e pe cale de a fi lichidat, pe banii noștri, bineînțeles. Nu știm (deocamdată), care e firma de casă a PNL Arad care își umflă buzunarele în prag de sărbători lichidând stocul de indicatoare, dar nu poate să nu-ți sară în ochi semnele de circulație apărute ca ciupercile după ploaie.

Un exemplu e strada General Traian Moșoiu, unde s-au montat vreo șase indicatoare cu accesul interzis în apropierea intersecției cu Calea Iuliu Maniu. Chiar în intersecție a fost montat un astfel de indicator, pe partea stângă, după cum se vede în imagine, deși pe dreapta vedem alte două indicatoare cu stop și obligatoriu la dreapta. Înainte de intersecție, pe partea stângă, sunt montate trei astfel de indicatoare, pe o distanță de 15-20 de metri, din care probabil unul era necesar. Nici partea dreaptă n-a fost „iertată“.

Cum spuneam, cu siguranță se lichidează un stoc de semne de circulație, ca să nu rămână vreun biet simpatizant PNL Arad cu marfa de sărbători. Altfel nu se explică bătaia de joc, din bani publici, bani care se aruncă pe apa Sâmbetei cu astfel de lucrări.

 

Facebook Comments