Vecinii joacă tare: fotbal cu spectatori în tribune, la 200 de kilometri de Arad!

by Sorin Haut

Serbia va permite fanilor să asiste din tribune la meciurile de fotbal, începând cu data de 1 iunie, dar cu condiţia să respecte regulile de distanţare socială, scrie dpa. Conform sursei, care citează un comunicat al Comitetului guvernamental pentru situaţii de urgenţă, suporterii vor trebui să stea la un metru distanţă unul de celălalt în tribune. Toate ligile de fotbal din ţară au fost oprite în martie, dar Federaţia sârbă de fotbal a anunţat că partidele se vor relua din acest weekend, însă pentru început în absenţa spectatorilor.

Federaţia a indicat că în primele două eşaloane (16 echipe în fiecare) se vor mai disputa doar patru etape care vor încheia practic sezonul regulat, nu şi partidele din play-off şi play-out. Liderul la zi din campionatul de fotbal al Serbiei este Steaua Roşie Belgrad, cu 69 puncte, urmată de Partizan Belgrad, 58 puncte. Steaua Roşie poate deveni matematic campioană chiar în acest weekend, fără însă a putea sărbători alături de suporteri un nou titlu.

Cea mai apropiată capitală europeană de Arad este Belgradul, oraş aflat la doar 210 kilometri distanţă de noi, deci la nici trei ore de condus. De altfel, foarte mulţi timişoreni, arădeni şi în general români din vestul ţării se deplasează în Serbia pentru a urmări în special „Veciti Derby” Partizan – Steaua Roşie, un duel de zile mari, pe care merită să îl trăieşti pe viu măcar o dată.

O încleştare incredibil de pasională şi fierbinte, la care îşi rezervă locuri în tribune suporteri din toată lumea. Aveţi şi opţiunea Novi Sad – pentru o distanţă puţin mai scurtă faţă de Arad, aproximativ 190 de kilometri – unde o puteţi urmări la treabă pe Vojvodina, dar puteţi admira şi un alt oraş superb al vecinilor. (foto: ultras-tifo.net)

Facebook Comments