FOTBAL – CM 2014: PORTUGALIA NU SE TEME DE UN ARANJAMENT INTRE GERMANIA SI SUA

by Sorin Haut

Portugalia nu se teme de un aranjament între Germania şi SUA, care ar duce la eliminarea lusitanilor chiar şi în cazul unei victorii cu Ghana, au declarat, miercuri, selecţionerul Paulo Bento şi fundaşul Pepe.

Portugalia, la fel ca Ghana, se poate califica în cazul unei victorii, dar, cu condiţia ca meciul SUA – Germania să nu se încheie la egalitate.

Nu, nu trebuie să ne temem. Trebuie să aibă respect, demnitate, muncă şi să încerce să fie competenţi. Nu am nimic de spus în plus. Noi mai avem un meci, SUA şi Germania mai au un meci. Noi nu ne putem juca decât rolul nostru. În 25 de ani de fotbal şi 45 de ani de viaţă, m-am obişnuit să-i respect pe alţii pentru ca şi ei să mă respecte. Dacă toată lumea ar gândi astfel, fotbalul şi lumea întreagă ar fi mai bune”, a declarat Paulo Bento, într-o conferinţă de presă la Brasilia.

Fundaşul echipei Real Madrid, Pepe, a respins, de asemenea, ideea unui acord: „Suntem toţi profesionişti. Nu trebuie să ne gândim la aşa ceva, trebuie să respectăm magia fotbalului şi nu ar trebui nici măcar să ne treacă prin cap că s-ar putea întâmpla aşa ceva”.

Sursă: mediafax.ro

Facebook Comments