Fostul deputat Dorel Căprar s-a înscris în Partidul Mișcarea România Suverană

by Adrian Pavel

Fostul deputat și președinte al PSD Arad, Dorel Căprar, s-a înscris în Partidul Mișcarea România Suverană, condus de fostul ministru de Interne Carmen Dan. Anunțul a fost făcut chiar de către Dorel Căprar, pe pagina sa de Facebook:
„ROMÂNIA MAI ARE O SANSĂ! Ultima …
Am trecut alături de Carmen Dan prin multe . Cu bune cu rele, am făcut echipă în cele mai crîncene momente ale ultimilor 30 de ani . Amîndoi am ocupat poziții ” cheie ” în cadrul Sistemului Național de Apărare și Ordine Publică . Amîndoi am plătit nedrept ” prețul ” loialițatii și al patriotismului necondiționat 🇷🇴
Mă știți . Sunt un ardelean asumat , iar hotărîrea mea este de a CONTINUA amîndoi singurul proiect de țară cu adevărat realist , început în 2016 !
Acum este MOMENTUL ROMÂNIEI SUVERANE ! Acum sau NICIODATĂ ! Ceasul istoriei nu o să ne ierte dacă nu forțăm imposibilul , umăr la umăr , pentru a reda acestui popor motivația de a EXISTA !
Pornesc la drum alături de Dana , cu binecuvîntarea bihorenilor din Țara Crișurilor , a moților din Apuseni , a ardelenilor și bănățenilor și cu sacralitatea jurămîntului de la gorunul lui Avram Iancu ! Ne- au adus din nou împreună, doi oameni dragi , care din „umbră” iubesc și servesc ROMÂNIA 🇷🇴
🇷🇴Din cetatea Aradului vă chem sub tricolor cu inimă bună , pe toți camarazii și românii adevărați , din țară si de peste granițe !
Vă spun răspicăt , în numele celor cazuți cu jertfa de sînge pentru acest neam : ROMÂNIA NU SE NEGOCIAZĂ !
Pe toți ne așteaptă bătălia pentru ” ultima redută” a NAȚIEI ROMÂNE : DRAGOSTEA de țara !
Asta pentru că ROMÂNIA 🇷🇴 ori va fi SUVERANĂ, ori nu va mai fi deloc ! Restul ? Va fi luptă grea și determinare !
#pânălacapăt“, a scris Dorel Căprar.

Facebook Comments