UPDATE: Teja i-a luat fața lui Laszlo Balint și a semnat cu Botoșaniul!

by Sorin Haut

UPDATE:

Deși favorit să o preia pe FC Botoşani era Laszlo Balint, cel care a semnat a fost Mihai Teja! Anunțul a fost făcut de Valeriu Iftime, patronul clubului moldovean, care a confirmat că s-a înțeles cu Teja, pe care l-a ales pentru că ”s-a pliat cel mai direct” pe cerințele conducerii. Obiectivul principal al lui Teja este accederea în play-off, dar Valeriu Iftime a transmis că dacă echipa va juca un fotbal plăcut, antrenorul va rămâne indiferent de rezultate.

Știre inițială:

FC Botoșani a rămas fără antrenor după ce Marius Croitoru s-a despărțit de moldoveni la începutul săptămânii. Deși s-a spus că Valeriu Iftime ar alege între Corneliu Papură sau Mihai Teja, patronul moldovenilor a ajuns conform mai multor surse la un acord cu Laszlo Balint (43 de ani), care a pregătit-o ultima dată pe UTA! Cele două părți ar fi bătut palma, iar un anunț oficial se așteaptă să fie făcut în perioada imediat următoare. Laszlo Balint a pregătit-o pe UTA în perioada iulie 2019 – ianuarie 2022, formație alături de care a reușit și promovarea în Liga 1, în anul 2020. Valeriu Iftime a recunoscut că se află în discuții cu mai mulți antrenori. Chiar dacă s-a ferit să dea motive, a oferit câteva indicii:

Am promis că vă spun, dar m-am debusolat. La momentul respectiv, eram aproape hotărât că vine cineva. Dar, între timp, am primit niște telefoane și am zis să iau o decizie mâine. Nu am visat bine aseară. Chiar nu știu, sincer. Am două 2-3 variante, toți români, care au antrenat în Liga 1. Are licență PRO și poate printre cei mai citiți antrenori pe care îi are România.”

Facebook Comments