Fondurile de ten Revlon – produse care hidratează și uniformizează simultan tonul pielii

by webeditor

Fondurile de ten Revlon sunt de înaltă calitate, compoziție sigură, au un conținut maxim de ingrediente naturale, precum și un cost destul de acceptabil.

În acest articol vom lua în considerare caracteristicile mijloacelor tonale ale mărcii americane și vă vom dezvălui micile secrete la alegere.

Puteți cumpăra fonduri de ten Revlon în magazinul online Makeup, la cele mai accesibile prețuri https://makeup.ro/brand/29175-372941/.

 

Avantaje și dezavantaje

La fel ca orice alt produs cosmetic, produsele tonale de la Revlon au avantajele și dezavantajele lor. Să le analizăm mai detaliat.

Deci, din avantajele evidente ale unei baze tonale, cumpărătorii evidențiază de obicei:

– un efect bun de mascare;

– fermitate;

– crema nu subliniază peelingul pe piele;

– ușurința aplicării;

– protecție împotriva efectelor negative ale radiațiilor ultraviolete;

– arată natural pe piele;

– paletă extinsă de nuanțe.

Principalele dezavantaje includ următoarele:

– crema înfundă puternic porii;

– fără dozator;

– în unele cazuri, usucă pielea;

– miros specific.

Linie de produse, caracteristici

Marca comercială Revlon oferă o gamă largă de baze tonale. Să ne uităm la principalele lor efecte și caracteristici.

  1. «Beyond Natural» vă va ajuta să obțineți o acoperire ușoară. Proprietatea sa unică este capacitatea sa de a se adapta la nuanța naturală a pielii. Această opțiune este ideală pentru fetele care doresc să obțină un aspect proaspăt, natural, fără acoperire densă.
  2. «New Complexion» Această serie oferă o acoperire ușoară până la medie. Este, de asemenea, un fond de ten destul de ușor, care poate fi utilizat zilnic.
  3. «Custom Creations» vor oferi o acoperire medie. O caracteristică distinctivă a produsului este prezența secțiunilor împărțite în sticlă, permițându-vă să obțineți diferite nuanțe. Remediul este conceput pentru persoanele cărora le este greu să decidă tonul potrivit.
  4. «Colorstay Mineral Mousse» este un fond de ten cu acoperire medie sau completă. Formula mată conține minerale care controlează secreția de sebum. Această cremă este potrivită pentru cei care suferă de piele grasă excesivă și strălucire inestetică.
  5. «Age Defying DNA Advantage» oferă o acoperire medie spre completă. Acest produs se concentrează pe protecția UV sporită. Produsul este potrivit pentru femeile care doresc să-și păstreze pielea tânără și proaspătă mai mult timp.
  6. «Age Defying Makeup with Botafirm» vă permite să obțineți o acoperire completă. Compoziția acestui fond de ten conține o substanță specială „Botafirm”, care încetinește procesul de apariție a ridurilor. Produsul decorativ poate fi utilizat atât în ​​prezența ridurilor mici, cât și pentru prevenirea acestora. Există două opțiuni pentru cremă – pentru pielea uscată și normală.

Dacă doriți să obțineți cel mai natural efect, utilizați recomandările pentru alegerea unui fond de ten:

*Este important să vă stabiliți tipul de piele (gras, uscat, mixt, matur). Acesta este cel mai important punct care trebuie respectat.

*Alegeți pentru dvs. cea mai acceptabilă consistență a produsului: sub formă de cremă lichidă, pudră de cremă compactă sau doar o pulbere de față hidratantă. Rețineți că tonul lichid este, în general, mai ușor de aplicat decât alte opțiuni, plus că este acceptabil pentru aproape toate tipurile de piele.

*Alegeți între strălucire și mat. Un agent matifiant vă va ajuta să obțineți un aspect uniform și catifelat. O astfel de cremă nu va străluci pe piele, nu există particule pâlpâitoare în ea. Aceasta este cea mai potrivită opțiune pentru tenul gras. Dar pentru proprietarii de piele uscată și matură, produsul va arăta plictisitor. Fluidul cu efect radiant va oferi feței prospețimea și hidratarea dorită, potrivite pentru pielea uscată și îmbătrânită. Pentru cei cu pielea normală, puteți alege ambele opțiuni.

* Majoritatea produselor tonale de la Revlon au anumite proprietăți distinctive, inclusiv: durabilitate de 16 ore, îngrijire anti-îmbătrânire, componente minerale, capacitatea de a-ți crea propria nuanță. Merită să stabiliți care dintre toate opțiunile oferite va fi cea mai acceptabilă pentru dvs. și abia apoi faceți o achiziție.

Facebook Comments