Florin Tripa: „PSD a pregătit un plan profesionist de acțiune pentru combaterea COVID“

by Florian Popa

PSD a pregătit un plan profesionist de acțiune pentru combaterea COVID care poate fi aplicat din prima zi a guvernării. Un plan făcut de cei mai buni specialiști în domeniul medical pe care îi are România. Care pune oamenii și sănătatea lor pe primul loc! Menit să reclădească încrederea în fața haosului și confuziei produse de măsurile haotice, improvizate ale guvernării Iohannis-Orban.
„România a ajuns în actuala situație critică pentru că Iohannis și Guvernul Său au eșuat catastrofal. Nu au avut și nu au nici acum vreun plan concret și coerent pentru combaterea pandemiei! Acționează doar reactiv, bâlbâit, adesea aiurea, iar deciziile lor sunt luate în funcție de sondaje, de interesul electoral. Cel mai grav este că ignoră opiniile specialiștilor. Comunică prost, aruncă vina pentru extinderea pandemiei pe seama populației!
Planul PSD face diferența față de ce se întâmplă acum prin 4 elemente definitorii: Prevede îmbunătățirea supravegherii epidemiologice, identificarea rapidă a persoanelor infectate și creșterea accesibilității la testare; Asumă recâștigarea încrederii și asigurarea unui parteneriat cu populația printr-o informare onestă, corectă, completă și rapidă; Asigură asistența medicală corespunzătoare atât pentru pacienții infectați cât și pentru TOȚI ceilalți bolnavi cronici; Protejează, susține și recunoaște valoarea profesioniștilor din sănătate“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Facebook Comments